ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Duration 10 Ωρες

τιμή ενήλικα: Adult 57€

τιμή παιδιού: Child 28.5€

Έναρξη: Start 09:10

Ολοήμερη εκδρομή στο Ηφαίστειο, στα Ζεστά Νερά, στην Θηρασσιά και στο χωριό Οία για το Ηλιοβασίλεμα

Τα λεωφορεία της εταιρείας σας παραλαμβάνουν από κάποιο από τα πολλά σημεία συνάντησης κοντά στο ξενοδοχείο σας και σας πηγαίνουν στον λιμάνι Αθηνιός. 
Εκεί το παραδοσιακό καΐκι σας πηγαίνει στο Ηφαίστειο για περιήγηση περίπου 90 λεπτών.  Επόμενη στάση τα Ζεστά Νερά,  για 40 λεπτά μπάνιο στα ιαματικά νερά και στη συνέχεια πηγαίνετε στην Θηρασσιά για 2 ώρες περίπου φαγητό, μπάνιο ή ξεκούραση ή και για να επισκεφτείτε το χωριό Μανωλάς ακριβώς πάνω από το λιμάνι .  Το καΐκι θα πλεύσει στο λιμάνι του Αθηνιού και από εκει με λεωφορείο θα σας πάνε στην Οία το δημοφιλέστερο χωριό του νησιού.  Εδώ θα έχετε χρόνο να δείτε το χωριό, να κάνετε τα ψώνια σας ή να φάτε κάτι.  Η επιστροφή με λεωφορεία της εταιρείας προς τα αρχικά σημεία συνάντησης είναι 30 λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα. 

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09:10 - 20:30 (Η ακριβής ώρα εξαρτάται από την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας και επιβεβαιώνετε με την κράτηση)

 • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

Περιλαμβάνει:  Ξεναγός στο Ηφαίστειο, Μεταφορά από/προς προκαθορισμένο σημείο συνάντησης.
Εξαιρείται: γεύματα, ποτά, είσοδος στο Ηφαίστειο (€5,00)
Γλώσσα: Αγγλικά

        
Τα εισιτήρια για αυτή την εκδρομή θα σας αποσταλούν μετά την πληρωμή και πρέπει να εκτυπωθούν.  Εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να φροντίσουμε να τα παραλάβετε από το λιμάνι όπου θα πρέπει να βρίσκεστε 30 λεπτά τουλάχιστον νωρίτερα από την αναχώρηση.    

 

Ενηλικας

(13 - 99)

{{ adults }}

Παιδί

(5-10)

{{ children }}

{{ date }}

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ:

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ: ΑΠΟ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΕΩΣ: 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΣΥΝΟΛΟ {{ total | currency }}

ΑΥΤH Η ΕΚΔΡΟΜH ΕIΝΑΙ ΚΑΤOΠΙΝ ΑΙΤHΜΑΤΟΣ!

Η ΠΛΗΡΩΜH ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕI ΜΕΤA ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑIΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜOΤΗΤΑΣ.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

•    Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας ή λόγω καιρού επιστρέφεται το 100% της αξίας του εισιτηρίου ή δίνεται η δυνατότητα αλλαγής για άλλη ημέρα. 
•    Επιστροφή χρημάτων 100% γίνεται όταν η ακύρωση γίνεται παραπάνω από 24 ώρες από την ώρα αναχώρησης.  
•    Σε περίπτωση μη εμφάνισης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. 

Aegean Village

Οδηγίες COVID

05.03.2021

Οι πάροχοι όλων των δραστηριοτήτων ακολουθούν τα πρωτόκολλα του Health First για την ασφάλειά σας. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Health First:

 1. Όλα τα μέσα μεταφοράς (αυτοκίνητα, λεωφορεία, πλοία κλπ.) απολυμαίνονται τακτικά.
 2. Όλοι οι χώροι που επισκέπτεστε διαθέτουν σταθμούς απολύμανσης χεριών.
 3. Οι οδηγοί, ξεναγοί και το προσωπικό γενικά έχει εμβολιαστεί και χρησιμοποιεί μάσκες ατομικής προστασίας σε εσώκλειστους χώρους.
 4. Οι επαγγελματίες του νησιού έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του κανονισμού Health First και είναι ενήμεροι σχετικά με τα μέτρα Covid.

Καθώς τα μέτρα και οι περιορισμοί αλλάζουν καθημερινά, μπορείτε να είσαστε ενήμεροι ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους!

Health First

covid 19

MEASURES

Γενικά:

 • Όταν λάβουμε την πληρωμή θα σας στείλουμε την επιβεβαίωση και την παράκληση να μας στείλετε κάποια προσωπικά στοιχεία των ατόμων που συμμετέχουν, όπως ημερομηνία γέννησης και εθνικότητα (εξαρτάται από την εκδρομή που έχετε επιλέξει) 
 • Έχετε νερό μαζί σας, παπούτσια για περπάτημα (πχ. Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πλακόστρωτο και γλιστράνε), να είσαστε στην ώρα σας.
 • Όταν κλείνετε εκδρομή με μεταφορά, παρακαλούμε να μας στέλνετε το όνομα του καταλύματός σας ώστε να βρούμε το κοντινότερο σημείο αναχώρησης.  
 • Σε περίπτωση που η εκδρομή σας πηγαίνει στα Ζεστά Νερά:  τα περισσότερα καραβάκια σταματούν περίπου 30-50μ. μακριά από τα Ζεστά Νερά.  Η θερμοκρασία εκεί είναι περίπου 4 ºC υψηλότερη από την ανοιχτή θάλασσα. Συνιστάται να έχετε σκουρόχρωμα μαγιό λόγω των θειούχων ζεστών νερών.  
 • Εάν έχετε κλείσει εκδρομή που περιλαμβάνει κολύμπι & λεωφορείο , παρακαλούμε, να έχετε στεγνά ρούχα μαζί σας.

Εκδρομές με Καταμαράν

 • Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο τα σκάφη δεν μπορούν να αγκυροβολούν στις παραλίες.  Όλες οι εταιρίες αγκυροβολούν στην κοντινότερη, νόμιμη απόσταση από κάθε παραλία.
 • Παρακαλούμε να μας στείλετε το όνομα του καταλύματός σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.  Επίσης, να μας στείλετε τα ονόματα των ατόμων για τα οποία έχετε κάνει κράτηση τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής. 
 • Έχετε φωτογραφία του διαβατηρίου ή της ταυτότητας μαζί σας (στο κινητό σας)
 • Συνιστάται να έχετε μαζί σας γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό και στεγνά ρούχα.  Λόγω περιορισμών του covid δεν παρέχονται μάσκες και αναπνευστήρες, είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε τα δικά σας. Επίσης, πετσέτες παρέχονται σε καταμαράν 20 ή λιγότερων ατόμων.  
 • Στα σκάφη (καταμαράν ή ταχύπλοα) οι επιβάτες βγάζουν τα παπούτσια τους.  
 • Ζεστά Νερά:  τα περισσότερα καταμαράν σταματούν περίπου 30-50μ. μακριά από τα Ζεστά Νερά.  Η θερμοκρασία εκεί είναι περίπου 4 ºC υψηλότερη από την ανοιχτή θάλασσα.  Συνιστάται να έχετε σκουρόχρωμα μαγιό λόγω των θειούχων ζεστών νερών.  
 • Η διάρκεια των περισσότερων κρουαζιέρων για το ηλιοβασίλεμα δεν είναι η ίδια όλους τους μήνες.  Τον Ιούνιο η διάρκεια είναι περίπου 6 ώρες,  ενώ τον Οκτώβριο είναι περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά.  

Έξτρα Αμοιβές

Οι εκδρομές δεν περιλαμβάνουν γεύματα, ποτά, και το αντίτιμο εισιτηρίων σε μουσεία/αρχαιολογικούς χώρους/στο Ηφαίστειο (εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό)

Ακυρώσεις

Ακυρωτική Πολιτική Ομαδικών Εκδρομών

 • Όλες οι εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες παίρνουν καθημερινά άδεια απόπλου από τις Λιμενικές αρχές.  Σε περίπτωση κακοκαιρίας (απαγορευτικού απόπλου από το λιμεναρχείο) ή εάν για οποιονδήποτε λόγο μια εταιρεία αποφασίσει να ακυρώσει την εκδρομή σας επιστρέφετε το 100% ή η δυνατότητα να κλείσετε μια νέα ημερομηνία αναλόγως από την διαθεσιμότητα.
 • Όλες οι ακυρώσεις (εκτός από όταν η διοργανώτρια εταιρία είναι υπεύθυνη) χρεώνονται με €10,00 ακυρωτικά επιπλέον των παρακάτω επιβαλλόμενων ακυρωτικών
 • Ακυρώσεις 24 ώρες ή παραπάνω ημέρες πριν από την ημερομηνία της εκδρομής: 100% Επιστροφή
 • Ακυρώσεις 6 ώρες  πριν από την ώρα αναχώρησης της εκδρομής: 50% Επιστροφή.
 • Μη εμφάνιση ή ακύρωση λιγότερο από 6 ώρες πριν την αναχώρηση: 0 Επιστροφή.

Ακυρωτική Πολιτική Ημιιδιωτικών Εκδρομών

 • Όλες οι εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες παίρνουν καθημερινά άδεια απόπλου από τις Λιμενικές αρχές.  Σε περίπτωση κακοκαιρίας (απαγορευτικού απόπλου από το λιμεναρχείο) ή εάν για οποιονδήποτε λόγο μια εταιρεία αποφασίσει να ακυρώσει την εκδρομή σας επιστρέφετε το 100% ή η δυνατότητα να κλείσετε μια νέα ημερομηνία αναλόγως από την διαθεσιμότητα.
 • Όλες οι ακυρώσεις (εκτός από όταν η διοργανώτρια εταιρία είναι υπεύθυνη) χρεώνονται με €10,00 ακυρωτικά επιπλέον των παρακάτω επιβαλλόμενων ακυρωτικών
 • Ακυρώσεις 5 ή παραπάνω ημέρες πριν από την ημερομηνία της εκδρομής: 50% Επιστροφή
 • Ακυρώσεις 3 ημέρες ή λιγότερο πριν από την ημερομηνία της εκδρομής: 0 Επιστροφή.
 • Μη εμφάνιση: 0 Επιστροφή

Πολιτική ακύρωσης Ιδιωτικών Εκδρομών

Κάθε εταιρία έχει διαφορετική πολιτική ακύρωσης.  Μπορείτε να ενημερωθείτε κάτω από την περιγραφή κάθε εκδρομής.  

Όροι και Προϋποθέσεις - Πολιτική Απορρήτου

Sunmarine.gr είναι πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Βρίσκεται στο Φηροστεφάνι (Αριθμός Μητρώου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού 1167E60000033400) & στο Ημεροβίγλι (Αριθμός Μητρώου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού 1167E600000335Y1), που ειδικεύεται σε εκδρομές με παραδοσιακά καραβάκια, καταμαράν και με λεωφορεία στη Σαντορίνη, όπως και ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Ελλάδα.

1. Όροι και Προϋποθέσεις Αποδοχής

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται από Sunmarine ταξιδιωτικές υπηρεσίες και στο sunmarine.gr υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του Sunmarine.gr εφαρμόζονται σε όλες τις κρατήσεις που θα γίνουν από τον πελάτη του sunmarine.gr. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ρητώς εξαρτάται από την αποδοχή σας στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, δηλώνετε την συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος από τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

2. Υπηρεσίες

To Sunmarine Travel Services παρέχει μια ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες. To Sunmarine Travel Services ενεργεί ως μεσάζων μεταξύ sunmarine.gr και τρίτων παρόχων για online ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και θαλάσσιες ή υπαίθριες εκδρομές. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται από διάφορους φορείς παροχής κάθε φορά και αυτό δηλώνεται σαφώς είτε κατά τη διαδικασία των κρατήσεων ή / και την πώληση ή την τελική επιβεβαίωση της.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή να κάνετε κράτηση για την υπηρεσία μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

Σε περίπτωση κράτησης, η σύμβαση που συμφωνήθηκε είναι δεσμευτική για τον τελικό χρήστη και του παρόχου του αντίστοιχου προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Το Sunmarine Travel Services και το sunmarine.gr είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διαμεσολάβηση μεταξύ των πελατών και των παρόχων. Οι πάροχοι είναι οι μόνοι που θα αναλάβουν την πλήρη ευθύνη για τυχόν συμφωνίες που γίνονται μέσω του sunmarine.gr.

3. Κράτηση

AΜετά την συμπλήρωση των αντίστοιχων πεδίων της φόρμας κράτησης και την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης, ο πελάτης εξουσιοδοτεί sunmarine.gr να ενεργεί ως ένα ενδιάμεσο για την υπηρεσία που παρέχεται από τον αντίστοιχο πάροχο ή για οποιαδήποτε άλλη σχετική υπηρεσία. Η εντολή κράτησης είναι σε κάθε περίπτωση δεσμευτικές για τον χρήστη.

Οι πάροχοι αναλαμβάνουν την ευθύνη σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς να αναβάλει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε δρομολόγιο της πτήσης, του ακτοπλοϊκού ταξιδιού, ή, εν γένει, σε περίπτωση απρόβλεπτης μεταβολής των όρων που συμφωνήθηκαν με το χρήστη για την παρεχόμενη υπηρεσία. Το sunmarine.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις μεταβολές αυτές από τους παρόχους. Παρ 'όλα αυτά, το sunmarine.gr θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πελάτη το συντομότερο δυνατό σχετικά με τυχόν απροσδόκητες αλλαγές.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος να συμμορφωθεί με τους όρους που καθορίζονται από τους αντίστοιχους παρόχους. Ο χρήστης κοινοποιούνται πάντα σχετικά με αυτούς τους όρους με την αντίστοιχη παρόχου.

4. Περιορισμός ευθύνης

Το Sunmarine.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη, ή ιούς που μπορούν να μολύνουν τον υπολογιστή σας ή άλλη ιδιοκτησία εξαιτίας της πρόσβασης, χρήσης, ή περιήγησης σε αυτή την ιστοσελίδα ή τη λήψη οποιουδήποτε υλικού , δεδομένου, κειμένου, εικόνας, βίντεο ή ήχου από το site. Σε καμία περίπτωση το sunmarine.gr ή οποιουσδήποτε τρίτος προμηθευτές ή οι διανομείς είναι υπεύθυνοι για οποιοδήποτε τραυματισμό, απώλεια, αξίωση, βλάβη, ή για οποιαδήποτε ειδική, παραδειγματική, τιμωρητική, έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία οποιουδήποτε είδους (συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε διαφυγόντα κέρδη ή έχασαν τις αποταμιεύσεις), είτε βασίζεται σε σύμβαση, αδικοπραξία, αντικειμενική ευθύνη, ή αλλιώς, η οποία προκύπτει από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με (i) τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή περιεχομένου ευρισκομένου σε αυτήν, (ii) οποιαδήποτε βλάβη ή καθυστέρηση (συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της χρήσης ή αδυναμίας χρήσης οποιουδήποτε στοιχείου της ιστοσελίδας για κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων), ή (iii) την εκτέλεση ή μη εκτέλεση από το sunmarine.gr ή τρίτων προμηθευτών ή διανομέων, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, μη απόδοση που προκύπτει από τη χρεοκοπία, αναδιοργάνωση, πτώχευση, διάλυση ή εκκαθάριση, ακόμη και αν το εν λόγω μέρος έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα των ζημιών σε τέτοια μέρη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος.

Εάν, παρά τα ανωτέρω, το sunmarine.gr ή οποιοσδήποτε τρίτος παρόχος ή διανομέας βρεθεί να ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με οποιαδήποτε από τις ανωτέρω περιγραφόμενες λειτουργίες ή χρήσεις αυτής της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου του , η ευθύνη του sunmarine.gr και τρίτων παρόχων και οι διανομείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει, στο σύνολό τους, το μεγαλύτερο από (α) το ποσό της συνδρομής και χρέωση υπηρεσιών για την πρόσβαση σε αυτό το site, ή (β) 100,00 ευρώ. Κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, εκτός από τυχόν άλλα δικαιώματα ή ένδικα μέσα που διαθέτει το sunmarine.gr και χωρίς καμία απολύτως ευθύνη, το sunmarine.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση μπορεί να τερματίσει ή να περιορίσει την πρόσβασή σας σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία αυτού του site.

Το Sunmarine.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη, λάθος, καθυστέρηση, αλλαγή δρομολογίου ή οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση που επήλθε από τις δημόσιες αρχές.

Το Sunmarine.gr περιέχει συνδέσμους προς τρίτους παρόχους. Το Sunmarine.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία επήλθε καθώς ο χρήστης να έχει πρόσβαση με δική του ευθύνη.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Το Sunmarine.gr ή οποιοδήποτε από τους εκπροσώπους ή τους συνεργάτες διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.

5. Ηλικία και υπευθυνότητα

Θα πρέπει να είστε σε νόμιμη ηλικία για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρήσεις του χώρου από εσάς ή εκείνους που χρησιμοποιούν την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα. Θα είστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκαλούνται από ακατάλληλη ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site.

Η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται στην ιστοσελίδα και κανένα άλλο σκοπό. Το Sunmarine.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά ταξιδιωτικών υπηρεσιών και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει κερδοσκοπικές, ψευδείς ή απατηλές κράτησεις ή οποιεσδήποτε κρατήσεις σε αναμονή. Καταλαβαίνετε ότι η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site, των δεδομένων ή των σημάτων μπορεί να παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων , νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλους νόμους. Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε ή να μεταδίδετε μέσω ή στην ιστοσελίδα (α) συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, εμπρηστικό, πορνογραφικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή βλάσφημο υλικό ή (β) υλικό που θα μπορούσε να αποτελέσει ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή να προκαλέσει αστική ευθύνη.

6. Ιδιοκτησία

Αυτός ο δικτυακός τόπος, και κάθε ένα από τα modules, σε συνδυασμό με τη διάταξη και τη συλλογή του περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι η πνευματική ιδιοκτησία της ]"Sunmarine Travel Services]" και / ή των διάφορων τρίτων προμηθευτών και των διανομέων τους. Μεγάλο μέρος του περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία τρίτων προμηθευτών και διανομέων και τους άλλους παρόχους πληροφοριών. Επιπλέον, τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτό το site (συλλογικά τα «Εμπορικά Σήματα») είναι καταχωρημένα και τα εμπορικά σήματα κοινού δικαίου του Sunmarine Travel Services, των θυγατρικών της, και διάφορα τρίτα μέρη. Τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε από τα εμπορικά σήματα χωρίς την έγγραφη άδεια του Sunmarine Travel Services, ή άλλο πρόσωπο που μπορεί να κατέχει Εμπορικά Σήματα.

7. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Αυτή η συμφωνία και η απόδοσή της θα διέπεται από τους νόμους της Αθήνας, στην Ελλάδα, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι συγκρούσεις των διατάξεων του νόμου. Συναινείτε και υποβάλλεστε στη δικαιοδοσία των πολιτειακών και ομοσπονδιακών δικαστηρίων που βρίσκονται στην Αθήνα, στην Ελλάδα, σε όλες τις ερωτήσεις και τις διαμάχες που προκύπτουν από αυτή τη συμφωνία και τη χρήση του δικτυακού τόπου.

8. Τροποποίηση

Το Sunmarine.gr μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις και η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας εξαρτάται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν κατά το χρόνο της χρήσης σας.
Σε αυτή την περίπτωση, εμείς θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές σε αυτή τη σελίδα, και / ή να ενημερώσετε την ημερομηνία τροποποίησης παρακάτω.

9. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

SΤο Sunmarine.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε είναι ασφαλείς και απόρρητες!

Οι πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι απαραίτητες για την επιτυχή κράτηση και για να συμπληρώσετε όλα τα φορολογικά έγγραφα που απαιτούνται από το νόμο. Επίσης, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το sunmarine.gr ως στοιχεία επικοινωνίας, αν χρειαστεί.

Η πληροφορία αυτή παραμένει εντός του Sunmarine Travel Services και δεν μπορούν να ανταλλάσσονται, να χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους από τρίτους εκτός από τους παραπάνω.

Το Sunmarine Travel Services δεν δημοσιεύει στοιχεία του ταξιδιού των πελατών της.

Έχουμε εφαρμόσει μια σειρά από μέτρα ασφαλείας για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών όταν κάνετε την παραγγελία σας. Σας προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς server. Όλες οι ευαίσθητες / οικονομικές πληροφορίες, διαβιβάζονται μέσω Τράπεζας Πειραιώς για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μετά από μια συναλλαγή, τα προσωπικά σας στοιχεία (πιστωτικές κάρτες, οικονομικά, κ.λπ.) δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.

Το Sunmarine.gr χρησιμοποιεί cookies για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας και την αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερη απόδοση του site και εργαλείων στο μέλλον.

Παραλαβή εισητηρίων

 • Θαλάσσιες Εκδρομές με παραδοσιακά καραβάκια: Θα σας στείλουμε τα εισιτήρια με την επιβεβαίωση της κράτησης.  Χρειάζεται να τα εκτυπώσετε και να τα έχετε μαζί σας. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, παρακαλείστε να βρίσκεστε στο λιμάνι τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα ώστε να σας τα εκτυπώσουν στο προκαθορισμένο γραφείο (ακριβής τοποθεσία όταν γίνει η κράτηση)
 • Υπόλοιπες εκδρομές :  Η επιβεβαίωση δεν χρειάζεται να εκτυπωθεί.  Μπορείτε να έχετε αντίγραφο στο κινητό σας.  
   

Σημαντικές πληροφορίες

Γενικά:

 • Όταν λάβουμε την πληρωμή θα σας στείλουμε την επιβεβαίωση και την παράκληση να μας στείλετε κάποια προσωπικά στοιχεία των ατόμων που συμμετέχουν, όπως ημερομηνία γέννησης και εθνικότητα (εξαρτάται από την εκδρομή που έχετε επιλέξει) 
 • Έχετε νερό μαζί σας, παπούτσια για περπάτημα (πχ. Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πλακόστρωτο και γλιστράνε), να είσαστε στην ώρα σας.
 • Όταν κλείνετε εκδρομή με μεταφορά, παρακαλούμε να μας στέλνετε το όνομα του καταλύματός σας ώστε να βρούμε το κοντινότερο σημείο αναχώρησης.  
 • Σε περίπτωση που η εκδρομή σας πηγαίνει στα Ζεστά Νερά:  τα περισσότερα καραβάκια σταματούν περίπου 30-50μ. μακριά από τα Ζεστά Νερά.  Η θερμοκρασία εκεί είναι περίπου 4 ºC υψηλότερη από την ανοιχτή θάλασσα. Συνιστάται να έχετε σκουρόχρωμα μαγιό λόγω των θειούχων ζεστών νερών.  
 • Εάν έχετε κλείσει εκδρομή που περιλαμβάνει κολύμπι & λεωφορείο , παρακαλούμε, να έχετε στεγνά ρούχα μαζί σας.

Εκδρομές με Καταμαράν

 • Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο τα σκάφη δεν μπορούν να αγκυροβολούν στις παραλίες.  Όλες οι εταιρίες αγκυροβολούν στην κοντινότερη, νόμιμη απόσταση από κάθε παραλία.
 • Παρακαλούμε να μας στείλετε το όνομα του καταλύματός σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.  Επίσης, να μας στείλετε τα ονόματα των ατόμων για τα οποία έχετε κάνει κράτηση τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής. 
 • Έχετε φωτογραφία του διαβατηρίου ή της ταυτότητας μαζί σας (στο κινητό σας)
 • Συνιστάται να έχετε μαζί σας γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό και στεγνά ρούχα.  Λόγω περιορισμών του covid δεν παρέχονται μάσκες και αναπνευστήρες, είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε τα δικά σας. Επίσης, πετσέτες παρέχονται σε καταμαράν 20 ή λιγότερων ατόμων.  
 • Στα σκάφη (καταμαράν ή ταχύπλοα) οι επιβάτες βγάζουν τα παπούτσια τους.  
 • Ζεστά Νερά:  τα περισσότερα καταμαράν σταματούν περίπου 30-50μ. μακριά από τα Ζεστά Νερά.  Η θερμοκρασία εκεί είναι περίπου 4 ºC υψηλότερη από την ανοιχτή θάλασσα.  Συνιστάται να έχετε σκουρόχρωμα μαγιό λόγω των θειούχων ζεστών νερών.  
 • Η διάρκεια των περισσότερων κρουαζιέρων για το ηλιοβασίλεμα δεν είναι η ίδια όλους τους μήνες.  Τον Ιούνιο η διάρκεια είναι περίπου 6 ώρες,  ενώ τον Οκτώβριο είναι περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά.  

Έξτρα Αμοιβές

Οι εκδρομές δεν περιλαμβάνουν γεύματα, ποτά, και το αντίτιμο εισιτηρίων σε μουσεία/αρχαιολογικούς χώρους/στο Ηφαίστειο (εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό)

Ακυρώσεις

Ακυρωτική Πολιτική Ομαδικών Εκδρομών

 • Όλες οι εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες παίρνουν καθημερινά άδεια απόπλου από τις Λιμενικές αρχές.  Σε περίπτωση κακοκαιρίας (απαγορευτικού απόπλου από το λιμεναρχείο) ή εάν για οποιονδήποτε λόγο μια εταιρεία αποφασίσει να ακυρώσει την εκδρομή σας επιστρέφετε το 100% ή η δυνατότητα να κλείσετε μια νέα ημερομηνία αναλόγως από την διαθεσιμότητα.
 • Όλες οι ακυρώσεις (εκτός από όταν η διοργανώτρια εταιρία είναι υπεύθυνη) χρεώνονται με €10,00 ακυρωτικά επιπλέον των παρακάτω επιβαλλόμενων ακυρωτικών
 • Ακυρώσεις 24 ώρες ή παραπάνω ημέρες πριν από την ημερομηνία της εκδρομής: 100% Επιστροφή
 • Μη εμφάνιση : 0 Επιστροφή.
 • Ορισμένες εταιρείες ενδέχετε να έχουν διαφορετική ακυρωτική πολιτική.  ΓΙα αυτό τον λόγο αναγράφεται σε κάθε δραστηριότητα στον ιστότοπο για διευκόλυνσή σας.  

Ακυρωτική Πολιτική Ημιιδιωτικών Εκδρομών

 • Όλες οι εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες παίρνουν καθημερινά άδεια απόπλου από τις Λιμενικές αρχές.  Σε περίπτωση κακοκαιρίας (απαγορευτικού απόπλου από το λιμεναρχείο) ή εάν για οποιονδήποτε λόγο μια εταιρεία αποφασίσει να ακυρώσει την εκδρομή σας επιστρέφετε το 100% ή η δυνατότητα να κλείσετε μια νέα ημερομηνία αναλόγως από την διαθεσιμότητα.
 • Ακυρώσεις σε παραπάνω από 24 ώρες από την εκδρομή 100% Επιστροφή
 • Ακυρώσεις σε λιγότερο  από 24 ώρες από την εκδρομή: 0 Επιστροφή.
 • Μη εμφάνιση: 0 Επιστροφή
 • Ορισμένες εταιρείες ενδέχετε να έχουν διαφορετική ακυρωτική πολιτική.  ΓΙα αυτό τον λόγο αναγράφεται σε κάθε δραστηριότητα στον ιστότοπο για διευκόλυνσή σας.  

Πολιτική ακύρωσης Ιδιωτικών Εκδρομών

Κάθε εταιρία έχει διαφορετική πολιτική ακύρωσης.  Μπορείτε να ενημερωθείτε κάτω από την περιγραφή κάθε εκδρομής.